Våra boenden

Vi förmedlar alla typer av boende: Stuga, villa, lägenhet och rum.

För Preems olika stopp förmedlar vi också hotell, pensionat och vandrarhem.
Våra boenden är främst i Lysekils kommun, men även boenden i grannkommuner finns med. Ort anges i varje boendenamn, för att underlätta för dig som söker boende.

Så här visar vi boendet: Om ni söker på boende för 3 personer visas boende där alla 3 får eget rum. I boendet kan också finnas extra sängar. Det framgår i så fall av textbeskrivningen.

Så här fungerar det

Rör ej

Bra att veta när du bokar

Alla priser visas inkl. moms. I portalen bokar man minst 7 nätter i en bokning.

Incheckning är kl. 15 och utcheckning är kl 11 för alla våra privatboenden. För de hotell vi förmedlar kan andra tider gälla.

Kommer du senare? Det går fint, se bara till att meddela önskad ankomsttid efter du bokat, så vi kan meddela värden din ankomsttid.

Alla våra boenden är rök- och djurfria som standard. Några värdar tillåter djur och i så fall står det med i boendebeskrivningen.

Värme, wifi, el, vatten och sophämtning ingår i priset. Alla våra priser i Boendeportalen visas inklusive moms. Här kan du se bokningsvillkoren.
See booking terms & conditions.

Direkt efter din bokning gjorts

Direkt du bokat får du en bokningsbekräftelse till din mailadress. Där framgår information vi önskar från dig för att göra din bokning komplett, t.ex. ankomsttid och ditt personnummer/organisationsnr. Informationen skickar vi vidare till din värd. Svara genom att vidarebefordra din bokning till boende@nlclysekil.se och skriv dina svar i mejlet, så får vi även ditt bokningsnummer.

Du ska också betala in minst 25 % av bokningsbeloppet med en gång.

Betalning

Boendet ska vara betalt i god tid före din ankomst. 25 % betalas direkt efter bokningen görs för att den ska gälla. Resterande 7 5% ska senast vara betalt 41 dagar före ankomst. Bankgironr står i bokningsbekräftelsen du fått på mail. Kom ihåg att ange ditt bokningsnummer i betalningarna.

Inför incheckning

Ring värden dagen före din incheckning och meddela din ankomsttid. Du har fått ett mail från förmedlingen med värdens telefonnummer och boendets adress. (titta efter mail från boende@nlclysekil.se).

Innan du reser hemifrån så kontrollera att du hittar ditt boende på kartan, t.ex. på eniro.se eller googlemaps. I bokningsbekräftelsen finns mycket av infon du behöver för boendet, men inte vägbeskrivning till ditt boende. Därför är det viktigt att du noterar ner adressen till ditt boende.

Nyckelhämtning

Nyckeln fås normalt ute vid boendet, direkt från din värd. Kom ihåg att meddela värden din ankomsttid.

Förmedlingen har också en nyckelservice som värdar kan anlita. I de fall ger vi gästen besked och nyckeln hämtas då hos Boendeförmedlingen hos NLC i Lysekil.

Innan du checkar ut

Inför ditt sista boendedygn: Meddela värden att du tänker checka ut imorgon/övermorgon. Slutstäda ditt boende, bär ut soporna och se till att allt ser bra ut. Har du beställt slutstädning från värden så säg till i god tid så värden hinner boka städningen före din avresa, och utföra den före nästa gäst anländer.

Vid avresan: Stäm träff med värden så att din städning blir granskad före avresan och du kan lämna över nyckeln till värden. Har du betalt deposition får du tillbaka denna nu. Blir din städning underkänd har värden rätt att kräva ut städkostnaden från dig/depositionen. Förhoppningsvis kommer ni överens fint och vi önskar er välkomna åter till Lysekil. Skulle tvist uppstå som ej kan lösas på plats, kontakta förmedlingen.